Slider

Wil je aluminium laten snijden?

Dan ben je bij Aan de Stegge Snijtechniek uit het Overijsselse Hengevelde op het juiste adres! Wij hebben dankzij onze jarenlange ervaring veel ervaring met het aluminium snijden en allerlei andere materialen. Door deze ervaring weten we niet alleen hoe we snijden moeten uitvoeren, maar weten we ook als de beste hoe we onze klanten een gedegen advies kunnen geven. Wanneer je aluminium laat snijden door Aan de Stegge Snijtechniek, hoef je geen lange levertijd te verwachten. We hanteren de voorwaarden van de Metaalunie, waardoor je zeker weet dat je bij ons op het juiste adres bent voor aluminium snijden. “We snijden aluminium voor particulieren én voor bedrijven, dus je kunt altijd bij ons terecht voor het snijden van aluminium.” Wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van snijwerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord over de mogelijkheden die wij je zoal te bieden hebben.

Aluminium snijden door aan de Stegge Snijtechniek

Net als RVS, kan aluminium snijden op twee verschillende manieren door ons van Aan de Stegge Snijtechniek uitgevoerd worden. Wij leveren onze laser- en waterstraalsnijwerken vooral aan de industrie- en machinebouw en constructiebedrijven in de provincies Overijssel en Gelderland, maar wanneer je in andere provincies gebruik wilt maken onze diensten op het gebied van aluminium snijden is dit ook mogelijk. “We werken niet alleen voor bedrijven, maar we nemen ook opdrachten aan met betrekking tot aluminium snijden voor particulier gebruik.”

Wanneer er met een lasersnijmachine in aluminium gesneden wordt, kunnen de deskundigen van aan de Stegge een zeer nauwkeurig resultaat behalen. Met lichtversterking, die gecreëerd is door de juiste uitzending van elektromagnetische straling, wordt secuur aluminium lasersnijden mogelijk. Lasersnijden van aluminium veroorzaakt weinig verlies van materiaal. Bij aluminium snijden wordt er vaak gekozen voor het snijden met stikstof, omdat de hoge vermogensdichtheid van de laserstraat vaak niet toereikend genoeg is om helemaal door het aluminium heen te kunnen komen. .

Het waterstraalsnijden
van aluminium gebeurt, zoals de naam al zegt, met behulp van water. Waterstraalsnijden kan op twee manieren. Met het gebruik van abrasief en zonder het gebruik van abrasief. Abrasief is snijzand dat extra slijtage veroorzaakt, waardoor het makkelijker wordt om door middel van een waterstraalsnijmachine een snede te maken in aluminium. Er is na gebruik van lasersnijden of watersnijden amper nabewerking nodig.

Over ons professionele gespecialiseerde bedrijf

Maar wie zijn wij eigenlijk precies? Aan de Stegge is een professioneel en vakkundig bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei typen werkzaamheden. We werken met uiteenlopende materialen, waardoor we voor ieder soort materiaal over de juiste snijtechnieken beschikken. Na iedere opdracht vindt een snelle levering plaats, omdat wij van aan de Stegge het belangrijk vinden om snel te werken. Al onze offertes, opdrachten en overeenkomsten zijn gebaseerd op de voorwaarden van de Metaalunie.

Waarom je kiest voor de diensten van Aan de Stegge Snijtechniek:

  • Scherpe prijs en weinig overhead kosten
  • Snelle levering. Het kan al binnen 2 dagen geleverd worden. Doorgaans wordt alles tussen de 4 en 5 dagen geleverd
  • Levert hoge kwaliteit
  • Hanteert de metaalunievoorwaarden

Neem contact op met aan de Stegge

Wil je gebruik maken van de deskundigheid van de experts van Aan de Stegge? Of wil je meer weten over de mogelijkheden op dit gebied? Neem dan gerust contact
met ons op! We staan je graag te woord. Het aluminium snijden brengt natuurlijk kosten met zich mee. Wil je weten wat het aluminium snijden in jouw geval precies gaat kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij van Aan de Stegge Snijtechniek zijn je graag van dienst.

Contact opnemen Offerte Aanvragen