Over ons

Moderne snijtechnieken en snelle service bij Aan de Stegge Snijtechniek

Moderne snijtechnieken en snelle service bij Aan de Stegge Snijtechniek

Aan de Stegge Snijtechniek is gevestigd in Hengevelde en is gespecialiseerd in verschillende type snijwerkzaamheden. Wij voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit voor bedrijven uit Overijssel en Gelderland, maar uiteindelijk staan wij klaar voor ieder bedrijf uit Nederland.

Wij voeren iedere opdracht deskundig uit en met grote zorg. Daarnaast bieden wij snelle service, een scherpe prijs, weinig overheadkosten, kwaliteit en voeren wij onze snijwerkzaamheden uit aan de hand van de Metaalunievoorwaarden.

WAT BIEDEN WIJ

Wij snijden halffabricaten en leveren eventuele nabewerking. Wij beschikken over geavanceerde snijtechnieken zodat wij een breed pallet aan verschillende materialen in bijna elke wenselijke dikte kunnen snijden. Denk hierbij aan materialen als Roestvaststaal, aluminium en staal. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor het snijden van dun plaatwerk in verschillende soorten materialen (tot circa 150 millimeter dik) en het snijden van staal tot 500 millimeter dikte. Daarnaast hebben wij de mogelijkheden om in verschillende vormen te snijden.

 

HOE WERKEN WIJ

Doordat elke snijmachine anders is en andere eigenschappen bezit, snijdt elke machine ook anders. Aan de Stegge Snijtechniek adviseert je graag welke van de snijtechnieken het beste aansluit bij het gekozen materiaal en jouw wensen. Onder de snijmachines is veel verschil te bemerken in afwerkingsniveau en behoud van structuur, snijsnelheid en vormvrijheid.

Ter voorbereiding van de opdracht vragen wij onze klanten om de tekeningen in dxf- of in dwg-formaat of eventueel ander bestand aan te leveren. Met de informatie die wij ontvangen bij het indienen van jouw aanvraag, gaan wij direct aan de slag. Je krijgt een vast contactpersoon toegewezen voor directe en duidelijke communicatie. Met eventuele vragen en/of onduidelijkheden kun je altijd bij je contactpersoon terecht.

LEVERING

Wij gaan bij iedere opdracht voor een snelle levering en bespreken vooraf altijd een termijn af. Het transport wordt veelal vanuit ons eigen distributiecentrum geregeld, maar wij werken ook met verschillende transporteurs. Daarnaast zijn op al onze offertes, opdrachten en op overeenkomsten de Metaalunievoorwaarden van toepassing.

nl_NLDutch