Scherpe prijs Snelle levering Levert kwaliteit

Wil je plexiglas laten snijden?

Heb je een plexiglas plaat voor bijvoorbeeld een auto, boot of aquarium en wil je deze graag op maat laten snijden? Voor plexiglas snijden ben je bij Aan de Stegge Snijtechniek uit het Overijsselse Hengevelde aan het juiste adres! Dit bedrijf is gespecialiseerd in allerlei typen snijwerkzaamheden en helpt je graag verder met het op maat snijden van het plexiglas. Heb je vragen over wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van plexiglas snijden? Neem dan gerust contact
met ons op. We helpen je graag verder.

Algemene weetjes over plexiglas

Plexiglas valt onder kunststof en staat ook wel bekend als polymethylmethacrylaat. Dit materiaal bestaat al meer dan 100 jaar en wordt gemaakt van vier ingrediënten: zwavelzuur, methanol, aceton en waterstofcyanide. Plexiglas is een sterkere versie van gewoon glas. Plexiglas is namelijk maar liefst 30 keer sterker dan glas en versplintert bijna niet wanneer het breekt. Daarnaast laat echt glas veel minder licht door dan plexiglas. Plexiglas kent veel voordelen en wordt dan ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld ramen van boten of auto, lichtkappen, stofkappen, vitrines, aquariums en nog veel meer.

Plexiglas snijden met een waterstraalmachine

Het snijden van plexiglas wordt door ons van Aan de Stegge Snijtechniek uitgevoerd met een waterstraalmachine. Deze snijtechniek kent twee verschillende manieren: zonder of met abrasief snijden. Maar wat is abrasief snijden precies? “Abrasief is een ander woord voor snijzand.” Dit snijzand dient als een schuurmiddel. Wanneer er abrasief wordt toegevoegd aan water, ontstaat er extra slijtage aan het plexiglas. Hierdoor gaat het plexiglas snijden een stuk gemakkelijker. Ondanks dat plexiglas een sterk materiaal is, komt de waterstraalsnijmachine er wel doorheen. Deze machine komt bijna overal doorheen, dus ook door kunststof. Doordat er bij waterstraalsnijden geen warmte vrijkomt, wordt het plexiglas niet aangetast op het gebied van structuur of kleur.

Over het gespecialiseerde Overijsselse bedrijf voor plexiglas snijden

Aan de Stegge Snijtechniek is gevestigd in Hengevelde. Dit bedrijf is gespecialiseerd in allerlei typen snijwerkzaamheden. Wij verrichten alle denkbare werkzaamheden met grote precisie en een op een hoge productiesnelheid. Hierbij maken wij te allen tijde gebruik van de meest moderne technieken en hoogstaande apparatuur. We zorgen er dus graag voor dat je opdracht met de grootst mogelijke aandacht en zo snel mogelijk op een goede manier wordt uitgevoerd.

Wat aan de Stegge Snijtechniek zo bijzonder maakt:

  • Scherpe prijs en weinig overhead kosten
  • Snelle levering. Het kan al binnen 2 dagen geleverd worden. Doorgaans wordt alles tussen de 4 en 5 dagen geleverd
  • Levert hoge kwaliteit
  • Hanteert de Metaalunievoorwaarden

Laat het plexiglas snijden door Aan de Stegge Snijtechniek

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Aan de Stegge Snijtechniek biedt op het gebied van plexiglas snijden? Wil je direct onze hulp inschakelen voor het snijden van plexiglas? Wanneer je eerst een vrijblijvende offerte wilt aanvragen is dit ook mogelijk. Wanneer je vragen hebt kun je gerust contact
met ons opnemen. We staan je graag te woord.