Slider

Wil je RVS laten snijden door een professioneel bedrijf?

Wil je RVS laten snijden door een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei typen snijwerkzaamheden? Zoek niet verder, want wij van Aan de Stegge Snijtechniek uit Hengevelde hebben veel ervaring met het snijden van RVS en weten precies hoe we deze snijwerkzaamheden moeten uitvoeren. Ook kunnen we onze klanten door onze jarenlange ervaring een gedegen advies geven, leveren we kwaliteit en hanteren wij een korte levertijd. We hanteren de voorwaarden van de Metaalunie, waardoor je verzekerd bent van goede kwaliteit. “Wij van Aan de Stegge Snijtechniek snijden het RVS graag voor je, of je nu een bedrijf runt of interesse hebt in RVS snijden voor particulieren.” Heb je een vraag of opmerking over de diensten die wij leveren? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Verschillende manieren om RVS te snijden

RVS is ook wel een andere naam voor roestvast of roetvrij staal. Dit is een legering van voornamelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Aan de Stegge Snijtechniek kan je op twee verschillende manieren helpen bij het snijden van RVS. RVS kan namelijk gesneden worden door middel van waterstraalsnijden en door middel van <B.lasersnijden.

Watersnijmachines zijn in staat om in vele soorten materialen waaronder RVS te snijden, doordat er tijdens het snijproces geen warmte vrijkomt. Watersnijden van RVS kan ook weer op twee manieren uitgevoerd worden: met abrasief of zonder abrasief. Abrasief staat simpelweg voor snijzand dat bestaat uit hele kleine korreltjes. Deze kleine korreltjes kunnen het maken van een snede sterk vergemakkelijken. Door dit schuurmiddel staat er namelijk extra slijtage aan het RVS en kan een hogere nauwkeurigheid worden bereikt.

Lasersnijden door middel van een lasersnijmachine is ook een optie voor het snijden van RVS. Bij het RVS lasersnijden wordt er vaak voor gekozen om te snijden met stikstof. Hier wordt voor gekozen omdat de vermogensdichtheid van de laserstraal niet toereikend blijkt te zijn tijdens het snijden van metalen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van stikstof, kan oxidatievorming worden tegengegaan. Hierdoor worden de goede eigenschappen van het RVS behouden, waardoor nabewerking in de meeste gevallen onnodig is.

Over aan de Stegge Snijtechniek

Aan de Stegge Snijtechniek is gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten snijwerkzaamheden zoals onder andere lasersnijden en waterstraalsnijden. We werken voornamelijk voor bedrijven die gevestigd zijn in de regio Overijssel en Gelderland. Is je bedrijf niet gevestigd in deze regio maar wil je onze hulp toch inschakelen? Dat kan natuurlijk ook, we staan uiteindelijk klaar voor alle bedrijven in heel Nederland.

Onze klanten kiezen voor onze diensten want:

  • Scherpe prijs en weinig overhead kosten
  • Snelle levering. Het kan al binnen 2 dagen geleverd worden. Doorgaans wordt alles tussen de 4 en 5 dagen geleverd
  • Levert hoge kwaliteit
  • Hanteert de metaalunievoorwaarden

Laat RVV snijden door aan de Stegge Snijtechniek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Aan de Stegge Snijtechniek uit Hengevelde biedt op het gebied van RVS snijden of ben je heel enthousiast geraakt? Of wil je direct onze hulp vragen bij het snijden van RVS? Wanneer je nog twijfelt en eerst wil weten wat het gaat kosten, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We staan je graag te woord.

Contact opnemen Offerte Aanvragen