Scherpe prijs Snelle levering Levert kwaliteit

RVS snijden

Wil je RVS laten snijden door een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei typen snijwerkzaamheden? Zoek niet verder, want wij van Aan de Stegge Snijtechniek uit Hengevelde hebben veel ervaring met het snijden van RVS en weten precies hoe we deze snijwerkzaamheden moeten uitvoeren. Ook kunnen we onze klanten door onze jarenlange ervaring een gedegen advies geven, leveren we kwaliteit en hanteren wij een korte levertijd. We hanteren de voorwaarden van de Metaalunie, waardoor je verzekerd bent van goede kwaliteit. “Wij van Aan de Stegge Snijtechniek snijden het RVS graag voor je, of je nu een bedrijf runt of interesse hebt in RVS snijden voor particulieren.” Heb je een vraag of opmerking over de diensten die wij leveren? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Bel met ons Offerte aanvragen

Verschillende manieren om RVS te snijden

RVS is ook wel een andere naam voor roestvast of roestvrij staal. Dit is een legering van voornamelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Aan de Stegge Snijtechniek kan je op twee verschillende manieren helpen bij het snijden van RVS. RVS kan namelijk gesneden worden door middel van waterstraalsnijden en door middel van lasersnijden.

Watersnijmachines zijn in staat om in vele soorten materialen waaronder RVS te snijden, doordat er tijdens het snijproces geen warmte vrijkomt. Watersnijden van RVS kan ook weer op twee manieren uitgevoerd worden: met abrasief of zonder abrasief. Abrasief staat simpelweg voor snijzand dat bestaat uit hele kleine korreltjes. Deze kleine korreltjes kunnen het maken van een snede sterk vergemakkelijken. Door dit schuurmiddel ontstaat er namelijk extra slijtage aan het RVS en kan een hogere nauwkeurigheid worden bereikt.

Lasersnijden door middel van een lasersnijmachine is ook een optie voor het snijden van RVS. Bij het RVS lasersnijden wordt er vaak voor gekozen om te snijden met stikstof. Hier wordt voor gekozen omdat de vermogensdichtheid van de laserstraal niet toereikend blijkt te zijn tijdens het snijden van metalen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van stikstof, kan oxidatievorming worden tegengegaan. Hierdoor worden de goede eigenschappen van het RVS behouden, waardoor nabewerking in de meeste gevallen onnodig is.

Voordelen van RVS laten snijden

Als je RVS wil laten snijden is het aan te raden om dat bij een gespecialiseerd bedrijf te laten doen. Er worden bij het snijden van RVS snel foutjes gemaakt waardoor het product onbruikbaar wordt. Wij gebruiken hoogwaardige machines zodat je zeker weet dat het RVS snijden op een goede manier gebeurd en er weinig kans is op fouten. Ook complexe vormen kunnen worden uitgesneden! Ook gaten, inkepingen en sleuven kunnen alvast ingesneden worden zodat het tijd bespaart in het verdere proces. Wij verzorgen ook de nabewerkingen! Randen worden afgewerkt zodat je een kant en klaar product toe gestuurd krijgt.

Bel met ons Offerte aanvragen

Verzendservice Aan de Stegge Snijtechniek

Als je ons een opdracht laat doen, zorgen wij er ook voor dat het product bij je afgeleverd krijgt. Wij gaan bij elke opdracht voor een snelle levering. Vooraf wordt altijd een levertermijn met je afgesproken. Het transport gebeurt veelal vanuit ons eigen distributiecentrum maar we werken ook met verschillende externe transporteurs. De algemene levertijd bedraagt 4 tot 5 werkdagen maar indien een spoedgeval kan het verkort worden naar 2 werkdagen. Je kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen! Op al onze offertes, opdrachten en op alle overeenkomsten die wij aangaan zijn de algemene voorwaarden van de Metaalunie van toepassing. Hierdoor weet je zeker dat wij gegarandeerd kwaliteit leveren.

Over Aan de Stegge Snijtechniek

Aan de Stegge Snijtechniek is gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten snijwerkzaamheden zoals onder andere lasersnijden en waterstraalsnijden. We werken voornamelijk voor bedrijven die gevestigd zijn in de regio Overijssel en Gelderland. Is je bedrijf niet gevestigd in deze regio maar wil je onze hulp toch inschakelen? Dat kan natuurlijk ook, we staan uiteindelijk klaar voor alle bedrijven in heel Nederland. Naast RVS snijden bieden wij nog meer diensten aan!

Onze klanten kiezen voor onze diensten want:

  • Scherpe prijs en weinig overhead kosten;
  • Snelle levering. Het kan al binnen 2 dagen geleverd worden. Doorgaans wordt alles tussen de 4 en 5 dagen geleverd;
  • Levert hoge kwaliteit;
  • Hanteert de metaalunievoorwaarden.

Laat RVS snijden door aan de Stegge Snijtechniek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Aan de Stegge Snijtechniek uit Hengevelde biedt op het gebied van RVS snijden of ben je heel enthousiast geraakt? Of wil je direct onze hulp vragen bij het snijden van RVS? Wanneer je nog twijfelt en eerst wil weten wat het gaat kosten, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We staan je graag te woord.

Bel met ons Offerte aanvragen