Scherpe prijs Snelle levering Levert kwaliteit

Zetwerk of kantwerk van plaatmateriaal

Ben je bezig met een constructie en wil je een plaatdeel laten buigen, maar weet je niet hoe? Aan de Stegge Snijtechniek helpt je graag met het zetwerk of kantwerk. Wij weten als geen ander hoe zetwerk of kantwerk uitgevoerd moet worden, zodat je tijdens het bouwen van een constructie minder materiaal en minder laswerk nodig hebt. Voor zetwerk of kantwerk ben je Aan de Stegge Snijtechniek aan het juiste adres! Heb je vragen over de mogelijkheden op dit gebied? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het maken van de halffabricaten.

Bel met ons Offerte aanvragen

Zetwerk en kantwerk - Aan de Stegge Snijtechniek

Wat is zetwerk?

”Maar wat is zetwerk precies en waar wordt het voor gebruikt?” Zetwerk of kantwerk zorgt er doordat de plaat gebogen wordt voor dat er minder onderdelen nodig zijn tijdens het bouwen van een constructie. Hierdoor wordt het laswerk ook verminderd. Maar zetwerk of kantwerk heeft nog meer voordelen. Zo wordt het constructiewerk stevigereenvoudiger en ook nog eens goedkoper. Zetwerk of kantwerk is dus het vervormen van een plaat door middel van een buigmoment, waardoor het metaal definitief vervormd wordt. Tijdens het uitvoeren van het zetwerk of maatwerk wordt de plaat aan de buitenzijde gerekt en aan de binnenzijde gestuikt. Met stuiken wordt het nauw aan elkaar laten sluiten van de platen bedoeld. In hoeverre dit gebeurt is afhankelijk van de afmetingen van het product en de hoekradius. Kantwerk of zetwerk is een ingewikkelde klus omdat er rekening moet worden gehouden met een aantal factoren. Wanneer er iets niet klopt aan het aluminium zetwerk op maat, kan het product niet afgemaakt worden. We maken onderscheid tussen verschillende zettingen:

  • U-zetting
  • Z-zetting
  • W-zetting

Bel met ons Offerte aanvragen

Over het bedrijf dat halffabricaten produceert

De deskundige medewerkers van Aan de Stegge Snijtechniek verrichten allerlei denkbare snijwerkzaamheden. Het snijden van de halffabricaten doen de professionals met grote precisiehoge productiesnelheid en door middel van de meest moderne technieken. We zorgen er graag voor dat je opdracht zo snel mogelijk en met de grootste aandacht voor je uitgevoerd wordt. We hanteren een korte leveringstermijn, zodat je niet zo lang op de halffabricaten hoeft te wachten.

  • Scherpe prijs en weinig overhead kosten
  • Snelle levering. Het kan al binnen 2 dagen geleverd worden. Doorgaans wordt alles tussen de 4 en 5 dagen geleverd
  • Levert hoge kwaliteit
  • Hanteert de metaalunievoorwaarden

Heb je interesse in zetwerk of kantwerk?

Wil je meer weten over wat de professionele en vakkundige medewerkers voor je kunnen betekenen op het gebied van zetwerk of kantwerk? Of heb je interesse in aluminium zetwerk op maat en denk je dat wij de juiste partij zijn voor het uitvoeren van het zetwerk? Neem dan gerust contact met ons op voor het verkrijgen van meer informatie of het inschakelen van onze expertise. Wil je weten wat het kost wanneer je zetwerk of maatwerk door ons laat uitvoeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We zijn je graag van dienst.

Bel met ons Offerte aanvragen